Πολλές επιλογές; “Ένας περιεκτικός οδηγός επιβίωσης σε sexshop”

28 Απριλίου, 2020
Περιεκτικός οδηγός επιβίωσης σε SexShop

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει όριο στον αριθμό sex toys που θα έπρεπε να έχει κάποιος – έχετε παραπάνω από ένα ζευγάρι παπούτσια, σωστά; Οπότε, μάλλον χρειάζεστε κι ένα «κομοδίνο» γεμάτο δονητές επίσης. Το μόνο κακό με το να ψωνίζετε sex toys είναι ότι υπάρχουν υπερβολικά πολλές επιλογές! Αφού υπάρχουν πολλές περιστάσεις – όπως και με τα παπούτσια εξάλλου… Και για εμάς τις γυναίκες είναι όλα must-have! Μεταξύ των high-tech, τα λατρευτά mini και τα remote controls, τα «μεσαία», «μεγάλα» και τα xxl, είναι πολλά που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη! Και, από που να ξεκινήσει; Το LoveJoy στην καρδιά της λειτουργίας του έχει ακριβώς αυτή την αποστολή και σας παρουσιάζει τις ΤΟP 5 συλλογές του.

Καμία απολύτως ντροπή αν θέλετε να τα αποκτήσετε όλα!

Relaxing Bath – Starter Kit

Αν ψάχνεις τον καλύτερο συνδυασμό SexToys και χαλάρωσης, το Relaxing Bath Kit είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Περιλαμβάνει έναν αδιάβροχο δονητή rabbit της California Exotics, τα άλατα μπάνιου Shunga με άρωμα ωκεανού και το αισθησιακό κερί από την Helessence, που μόλις λιώσει μετατρέπεται σε έλαιο μασάζ.

Απόκτησε τη συλλογή Relaxing Bath εδώ


Try my limits – Starter Kit

Αν θέλεις να δοκιμάσεις τα όρια σου, η συγκεκριμένη συλλογή θα σε βοηθήσει να τα …ξεπεράσεις! Το Try my Limits Kit περιλαμβάνει τον εργονομικό δονητή Jimmy Jane, μια σφήνα πολυτελείας της γνωστής εταιρείας Rocks Off και το κατάλληλο υδατοδιαλυτό λιπαντικό, BioGlide Anal της JoyDivision.

Απόκτησε τη συλλογή Try my limits εδώ


 

Satisfy Me – Couples Kit

Ποιος είπε ότι τα Sex Toys είναι για μοναχικό παιχνίδι; Ενισχύστε τη δική σας απόλαυση, αλλά και του συντρόφου σας, με αυτό το απολαυστικό Couples Kit. Το Satisy Me περιλαμβάνει έναν προηγμένο δονητή για ζευγάρια της εταιρείας Satisfyer με remote control, Κερί για Μασάζ για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και το πλέον ενδεδειγμένο λιπαντικό από την JoyDivision!

Απόκτησε τη συλλογή Satisfy Me εδώ


The Best Start – Couples Kit

The Best Start - Couple Kits No1

Το απόλυτο kit για προκαταρκτικά!
Ξεκινήστε προκαταρκτικό μασάζ με το bodygel Raspberry Kiss Pleasure Balm. Διαλέξτε το Pleasure Ball της PipeDream, μια υψηλής ποιότητας δονούμενη σφαίρα που δίνει έντονες αισθήσεις ή το Lelo Sona που χαρίζει μια εμπειρία παρατεταμένης κορύφωσης μετά από μια αισθησιακή συσσώρευση διεγερτικών «χαδιών»! Ολοκληρώστε την εμπειρία με το Durex Mutual Climax που θα σας απογειώσει και τους δυο!

Απόκτησε τη συλλογή The Best Start εδώ


First some Lube – Kit

First Some Lube Kit - Sex toys Lovejoy

Τα Λιπαντικά είναι από τα πλέον απαραίτητα accessories για να απολαύσεις το SexToy σου και στο LoveJoy έχουμε συμπεριλάβει τα Top της ευρωπαϊκής αγοράς!
Το First Some Lube Kit περιλαμβάνει:

  • Joy Division – Bioglide 150m: Το BioGlide είναι Υδατοδιαλυτό Λιπαντικό εγκεκριμένο ως ιατρικό προϊόν!
  • Jo – Dona Massage Lotion Sinful Spring: Σαγηνέψτε τις αισθήσεις με τη λοσιόν μασάζ DONA. ‘Ενα μεταξένιο μείγμα αφροδισιακών συστατικών και φερομονών που θα αφήσει το δέρμα όμορφα αρωματισμένο και ακαταμάχητο στην αφή.
  • LoveToys – Special Cleaner: Καθαριστικό για όλα τα sextoys από πλαστικό. Αφαιρεί μικρόβια και δυσάρεστες οσμές.

Απόκτησε τη συλλογή First some Lube εδώ

 

Close
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
LoveJoy
Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών.
Είσαι πάνω απο 18 ετών;