Τα best-selling Sex Toys… και bye-bye μονοτονία

16 Νοεμβρίου, 2020
best selling sex toys

Τα Sex Toys είναι γυναικεία υπόθεση, ανεξάρτητα ποιος τα αγοράζει, οπότε το λιγότερο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε καλά διαβασμένες!

«Η φυσική διέγερση είναι φανταστική, αλλά τα Sex Toys μπορούν να προσφέρουν απόλαυση που οι άνθρωποι απλά δεν μπορούν… κι αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι μια βιομηχανία που προσελκύει το εντυπωσιακό ποσό των $15 δις το χρόνο παγκοσμίως, σε τεράστια ποικιλία επιλογών και τιμών. Αυτό όμως μπερδεύει το κοινό ως προς την κατάλληλη επιλογή, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τόσο προσωπικό», μας εξηγεί η βασική ιδρύτρια του Lovejoy.gr

Τα βασικά γυναικεία sex toys χωρίζονται σε πολλές και εξαιρετικές κατηγορίες, που η κάθε μια συντελεί στο να σπάσει τη “μονοτονία του στρώματος” και να ανεβάσει, ανάλογα την επιλογή σας, τη σεξουαλικότητα σας. Το LoveJoy.gr σας φέρνει τις πιο αξιόπιστες μάρκες, που θα σας εκπλήξουν με το design τους, εννοείται τις επιδόσεις τους και ακόμα και με το …unboxing τους.

Οι κλασσικοί δονητές είναι all-time-classic, γι’ αυτό και διαθέτουν ιδιαίτερο χώρο στο Lovejoy.gr. H συλλογή περιλαμβάνει τα must-have της κατηγορίας, εσείς απλώς διαλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σας! Επόμενοι στη σειρά, οι ρεαλιστικοί δονητές, που θα σας εκπλήξουν με τα αναπάντεχα σχέδια και… μεγέθη τους. Ίσως η πιο περιζήτητη κατηγορία δονητών! Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε τα Rabbit, μια τεράστια κατηγορία, που σας ικανοποιεί… διπλά!!! Και φυσικά, τα θρυλικά massage wands, με επιλογές από τις πιο γνωστές και καινοτόμες εταιρείες, την ανώτερη ποιότητα υλικών και την απόδοση τους.
Και για τις πιο παιχνιδιάρικες στιγμές, με παρέα ή χωρίς, μην παραλείψετε να αποκτήσετε κάποιο από τα απίθανα remote controls και pleasure balls. Είναι από τις best selling κατηγορίες, γιατί όλα αυτά τα μικρά παιχνιδιάρικα Sex Toys είναι φανταστικά και για προκαταρκτικά παιχνίδια.

Σας παρουσιάζουμε εδώ τις best selling επιλογές – περιττό να πούμε ότι ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά»:


GC – Ribbed Vibrator Pink (39.90€)

Μοντέρνος και εργονομικός κλασικός δονητής, ελαφρώς ανάγλυφος, κατασκευασμένος από βελούδινα απαλή σιλικόνη, με πανίσχυρο μοτέρ 10 μοτίβων δόνησης. Αδιάβροχη λειτουργία.

Απόκτησε το εδώ


Egzo – Lollipop (49,90€)

Αυτός ο τέλειος ρεαλιστικός vibrator 17,5 εκ. είναι τόοσοοο γλυκός όσο ένα … γλυφιτζούρι! Η μοναδικότητα του σε σχέση με τους περισσότερους ρεαλιστικούς δονητές είναι ότι έχει και δονήσεις, ρυθμιζόμενες με ροοστάτη! Το νέο Egzo – Lollipop ήρθε για να σας ξετρελάνει, με μαλακότητα και ελαστικότητα που φτάνει σχεδόν στο 100% του αληθινού!

Rεαλιστικός vibrator 17,5 εκ.

Απόκτησε το εδώ


ToyJoy – Bunny οn A Budget (44,90€)

O συγκεκριμένος δονητής rabbit της ToyJoy, διαθέτει δόνηση και στις δυο κορυφές μαζί με εσωτερική περιστροφή που θα ζήλευαν και τα πιο ακριβά sextoys. Το design μιλάει από μόνο του ενώ η ποιότητα είναι εγγυημένη από την κατασκευάστρια εταιρεία ToyJoy. Ο ορισμός του Value for Money ή αλλιώς, αξίζει τα λεφτά του! ΗΟΤ ΗΟΤ ΗΟΤ!!!

Φθηνός Rabbit

Απόκτησε το εδώ


You2Toys – Passion Pointer (49,00€)

Αυτός ο ασύρματος  mini massager της You2Toys έχει ισχυρότατο μοτέρ και εύκαμπτη κεφαλή Θα σας ξετρελάνουν οι κλιμακούμενες δονήσεις και η τιμή του! Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία για να μη σας κουράζουν .. οι λεπτομέρειες.

mini massaser you2toys

Αποκτήστε το εδώ


Shots – 10 Speed Remote Vibrating Egg (29,00€)

Μεγάλο δονούμενο αυγό της Shots με ασύρματο χειριστήριο για έλεγχο εξ αποστάσεως των 10 συναρπαστικών μοτίβων δόνησης σε εμβέλεια 20μ. Δώστε τον έλεγχο στον παρτενέρ σας και αφήστε τον να σας ξαφνιάζει αλλάζοντας ρυθμό και ένταση! Τολμήστε το… μόνο καλά θα περάσετε!

Μεγάλο δονούμενο remote αυγό μωβ

Αποκτήστε το εδώ


Lovely Vibes – Elegant Soft Touch Love Balls (39,00€)

Ένα κομψότατο σετ κολπικές μπίλιες από τη LovelyVibes που θα λατρέψετε. Κατασκευασμένα από βελούδινα απαλή σιλικόνη και με ενσωματωμένα βαρίδια στο εσωτερικό τους που κινούνται με κάθε σας κίνηση και αυξάνουν τη διέγερση.

Κολπικές Μπίλιες LovelyVibes Purple

Αποκτήστε το εδώ

Close
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
LoveJoy
Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών.
Είσαι πάνω απο 18 ετών;