Ασκήσεις Kegel, είναι και απόλαυση;

2 Σεπτεμβρίου, 2020
Ασκήσεις Kegel

Καταρχάς, τι είναι οι ασκήσεις Kegel;

Είναι ασκήσεις για ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους, ευρύτερα γνωστές ως ασκήσεις Kegel. Είναι απαραίτητες για την πρόληψη ή τη διαχείριση της ακράτειας, αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότερες από εμάς είναι ότι συμβάλλουν στην υγιή σεξουαλική ζωή της γυναίκας, καθώς διευκολύνουν την επίτευξη του οργασμού. Οι ασκήσεις Kegel δυναμώνουν τους μύες στην περιοχή της λεκάνης, οι οποίοι υποστηρίζουν τη μήτρα, την ουροδόχο κύστη και το ορθό.

Για να βρείτε ποιοι είναι οι μύες που θέλετε να γυμνάσετε, προσπαθήστε να διακόψετε την ενούρηση ενώ βρίσκεστε στην τουαλέτα. Αυτοί είναι οι μύες του πυελικού εδάφους.
Για να κάνετε τις ασκήσεις Kegel, η ουροδόχος κύστη θα πρέπει να είναι εντελώς άδεια. Βάλτε τις ασκήσεις Kegel στο καθημερινό σας πρόγραμμα, κάνοντας τρία σετ των 10 επαναλήψεων την ημέρα. Δεν είναι απαραίτητο να ξαπλώσετε για να γυμνάσετε τους μύες του πυελικού εδάφους. Μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις όπου κι αν βρίσκεστε, για παράδειγμα όταν κάθεστε στον καναπέ ή μπροστά στον υπολογιστή.

Kegel και Απόλαυση;

Ναι, γι’ αυτό υπάρχουν τα Kegel Balls. Οι μπίλιες Kegel, ή Ben Wa balls, χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για να δυναμώσουν τους μύες του πυελικού εδάφους.  Οι μικρές αυτές θαυματουργές μπίλιες κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη και βάρη, ώστε να σας βοηθήσουν να ασκήσετε πίεση σε διαφορετικούς μύες με ευκολία. Τα διάφορα σχήματα και χρώματα το κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό, ακόμα και ερωτικό! Οι κολπικές αυτές μπίλιες είναι πια περισσότερο γνωστές για τη βελτίωση της ερωτικής απόλαυσης – τόσο που αποκαλούνται πλέον Μπίλιες Οργασμού ή Αφροδίτης, Geisha Balls ή Pleasure balls. Και χάρις τη χρήση τους στο “50 Shades”, τα Kegel balls είναι πλέον αρκετά διάσημα ώστε να χρησιμοποιούνται ευρέως.

ασκήσεις Kegel- 50 Shades of Grey

Αγόρασε εδώ τα πασίγνωστα Ben Wa Balls του Christian Grey

Σωστή χρήση των Kegel balls

Εάν έχετε ήδη ένα ζευγάρι Kegel Balls αλλά δεν είστε σίγουρες πώς να τις χρησιμοποιήσετε, είστε στο σωστό μέρος. Προκειμένου να τις προετοιμάσετε για χρήση, πρέπει:

  1. Να πλύνετε καλά τα χέρια σας με αντιβακτηριδιακό σαπούνι.
  2. Να πλύνετε επίσης τις μπίλιες Kegel σας με ζεστό νερό και αντιβακτηριδιακό σαπούνι και μετά να τις σκουπίσετε με καθαρή πετσέτα.
  3. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα Υδατοδιαλυτού λιπαντικού στις μπίλιες ώστε να εισχωρήσουν πιο εύκολα.

Απόκτησε εδώ τα Pleasure Balls που ξεχωρίσαμε, για να εξοικειωθείτε

Για ασκήσεις Kegel μόνο

Εάν έχετε εξοικειωθεί αρκετά με τις παραδοσιακές Kegel ασκήσεις, μπορείτε να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα αν προσθέσετε και τις μπίλιες Kegel.
Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να κάνετε μόνο 5 επαναλήψεις 3 φορές την ημέρα, αντί για 10 επαναλήψεις που απαιτούνται χωρίς τις μπίλιες.

Για σεξουαλική διέγερση

Οι μπίλιες Kegel δεν χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο όπως τα υπόλοιπα sex toys. Λειτουργούν με μεγαλύτερη ένταση αν απλά τις αφήσετε μέσα σας, από το να τις μετακινείται μέσα-έξω.
Extra tip: Η ένταση του οργασμού θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αν τις αφήσετε μέσα σας και εξερευνήσετε την περιοχή γύρω από την κλειτορίδα σας με τα χέρια σας ή με τον δονητή σας…

Βρείτε εδώ όλες τις Μπίλιες Kegel που εξασφαλίσαμε για εσάς στο LoveJoy.gr

Close
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
LoveJoy
Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών.
Είσαι πάνω απο 18 ετών;