Τρόποι Πληρωμής

1. Προϋποθέσεις Παραγγελίας

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας στο LoveJoy.gr απαιτούνται:

  • Η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας Παραγγελίας με τα απαραίτητα στοιχεία για την διεκπεραίωση της.
  • Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης, ιδίως τη συλλογή και όπου απαιτείται τη χρήση προσωπικών δεδομένων.

2. Πληρωμή

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.lovejoy.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική Κάρτα: η χρέωση εκτελείται μέσω της Attica Bank. Το www.lovejoy.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται στους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας και εγκυρότητας.
  • Αντικαταβολή : η χρέωση γίνεται τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση της αντικαταβολής ο Αγοραστής χρεώνεται το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής όπως αυτό αναφέρεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
  • Paypal : Μέσω του λογαριασμού που διατηρείτε στην συγκεκριμένη υπηρεσία.

3. Επιβεβαίωση / Ενημέρωση Παραγγελίας

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας και έγκριση πληρωμής, ο Αγοραστής λαμβάνει ηλεκτρονικά αντίγραφο της παραγγελίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που έχει δηλώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του, το οποίο περιλαμβάνει την λεπτομερή περιγραφή των εμπορευμάτων της παραγγελίας και έναν μοναδικό κωδικό, με τον οποίο θα μπορεί να παρακολουθήσει την πρόοδο και εξέλιξη της παραγγελίας του.

4. Κόστος Μεταφορικών

Το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 4€. Αν επιλέξετε να πληρώσετε με Αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +2€.

Για αγορές άνω των 50€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Αν όμως επιλέξετε να πληρώσετε με Αντικαταβολή, θα υπάρχει η επιπλέον επιβάρυνση των 2€.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής σε κάποιο φυσικό κατάστημα.

Η αποστολή και τα σχετικά κόστη αφορούν μόνο παραγγελίες εντός Ελλάδος.

Θα παραλάβετε την παραγγελία σας σε 2-4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που λάβαμε την παραγγελία σας. Εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα.

Οι παραπάνω αναφερόμενοι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να τροποποιούνται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή απρόβλεπτων συνθηκών (π.χ πανελλαδική απεργία εργαζομένων στις μεταφορές κοκ).

Ξεκινήστε τις αγορές σας στο Lovejoy ΕΔΩ

Close
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
LoveJoy
Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών.
Είσαι πάνω απο 18 ετών;