Δονητές στην TV: Αγαπημένες σειρές και σκηνές!

23 Απριλίου, 2020
donites-stin-tv-featured-lovejoy

Μπορεί να είμαστε στο 2020, αλλά ακόμα η εμφάνιση ενός δονητή σε μια δημοφιλή τηλεοπτική σειρά ενδεχομένως να μας κάνει ακόμα να νοιώθουμε λίγο άβολα. Γιατί όμως; Αφού όλα τα υπόλοιπα γύρω μας είναι τόσο απελευθερωμένα, γιατί κάτι τόσο φυσικό όσο ένας δονητής πρέπει να μείνουν πίσω από μαύρα σκοτεινά καταστήματα για τους λίγους τολμηρούς … κυρίως άντρες;

Εμείς στο LoveJoy πιστεύουμε ότι πρέπει να απενεχοποιήσουμε τα Sex Toys, ειδικά σε ό,τι αφορά στο γυναικείο κοινό. Και ιδίως όταν δεν αφορούν μόνο μια προσωπικότητα όπως η Samantha από το Sex & The City, αλλά ακόμα και τις αξιολάτρευτες Grace & Frankie, που έκαναν μοναδικό τους σκοπό να χαρίσουν απόλαυση μέσω ενός δονητή σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

Στην παρακάτω λίστα έχουμε συμπεριλάβει τις 4 πιο ξεχωριστές εμφανίσεις από δονητές σε σειρές που συνεχίζουν να έχουν, ακόμα και σήμερα, εκατομμύρια fans σε όλον τον κόσμο.
Μήπως είναι καιρός να σταματήσουν οι ντροπές και να αρχίσει η απόλαυση;

Grace and Frankie / Season 3 / Episode 3 “The Focus Group”

grace-and-frankie-vibrator-donitis-lovejoy

Η ηλικία δεν (θα πρέπει να) έχει σημασία όσον αφορά στη σεξουαλική απόλαυση! Αυτό είχαν στο μυαλό τους η Grace (Jane Fonda) και η Frankie (Lily Tomlin) όταν σχεδίαζαν τον δικό τους δονητή, με το τελικό αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει ακόμα και τις ίδιες! Άλλωστε, όπως είπε χαρακτηριστικά η Frankie: “It’s so light. It’s like I’m holding a cloud.”

Δες όλα τα Massage Wands εδώ

Sex & The City / Season 1 / Episode 9 “The Turtle & The Hare”

sex-and-the-city-vibrator-donitis-lovejoy

Πίσω στο 1998, η Samantha (Kim Cattrall) σύστηνε σε όλον τον κόσμο τον δονητή Rabbit, ο οποίος εντυπωσίασε ακόμα και την Carrie (Sarah Jessica Parker) και έγινε σύντομα το αγαπημένο παιχνίδι της Charlotte (Kristin Davies) αλλά και εκατομμυρίων ακόμα γυναικών!

Δες όλη τη συλλογή Sex & The City εδώ

Weeds / Season 1 / Episode 6 “Dead in the Nethers”

Όταν το sex παίζει μόνο σε όνειρο, ο δονητής είναι πάντα μια καλή λύση. Η Nancy (Mary-Louise Parker) το ξέρει καλύτερα από όλους!

Απόκτησε εδώ έναν παρόμοιο κλασικό δονητή

Dirt / Season 1 / Various Episodes

dirt-vibrator-donitis-lovejoy

H Lucy (Courteney Cox) λατρεύει να ικανοποιείται σεξουαλικά, ανεξάρτητα αν αυτό γίνεται με τη βοήθεια των αντρών ή των δονητών της. Ειδικά όσον αφορά στους τελευταίους, δεν είναι λίγες οι σκηνές που η πρωταγωνίστρια βρίσκεται στο κρεβάτι και χρησιμοποιεί το αγαπημένο της παιχνίδι.

Δες εδώ όλα τα Sex Toys που μπορείς να κάνεις δώρο στον.. εαυτό σου!

Close
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
LoveJoy
Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών.
Είσαι πάνω απο 18 ετών;